Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Σοκολατένιες εμπειρίες στην Αθήνα!

http://childrensdirectory.net/tag/birthday-parties/


Mια «Ανοιχτή Αγκαλιά» για τη σοκολάτα υγείας Παυλίδη

Η Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά» ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 150 χρόνια λειτουργίας της σοκολατοποιίας Παυλίδης με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη(Πειραιώς 135, Αθήνα, με ώρες λειτουργίας 10.00 έως 20.00.)  η «Ανοιχτή Αγκαλιά» θα διαθέσει αναμνηστικά προϊόντα της σε ειδικό περίπτερο στο Μουσείο Σοκολάτας. Επίσης η διάσημη σοκολατοποιία δημιούργησε ειδική επετειακή συσκευασία με το λογότυπο της Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», που περιέχει 3 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη των 100γρ., από τις πωλήσεις της οποίας το 10% των εσόδων θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά». Με αυτό το τρόπο η «Ανοιχτή Αγκαλιά» θα βοηθηθεί στο δύσκολο έργο της να βελτιώνει τις συνθήκες νοσηλείας των παιδιών με χρόνιες παθήσεις.
Το εν λόγω πρωτότυπο Μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια μοναδική σοκολατένια εμπειρία. Στο μουσείο, που τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολεγίου Βακαλό Art & Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και, φυσικά, να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.
Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.
ένα άρθρο των πρωταγωνιστών.


http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.draseis&id=5040 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου