Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Make a Wish- Κάνε μια Ευχή


Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών με απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ιδρύθηκε το 1980 όταν μία ομάδα εθελοντών βοήθησαν ένα νέο παιδί, τον Chris, να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει αστυνομικός.

ΤοΜake-A-Wish Foundation® είναι σήμερα ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως. Το Μake-A-Wish Foundation® of America εκπληρώνει μέσω των 65 παραρτημάτων του τις ευχές παιδιών στην Αμερική, ενώ το Μake-A-Wish® Internationalεκπληρώνει τις ευχές παιδιών εκτός Αμερικής, σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους. Με την γενναιόδωρη βοήθεια των υποστηρικτών μας και των 30,000 εθελοντών μας σε όλο τον κόσμο, το Μake-A-Wish Foundation® έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει πάνω από 240,000 ευχές παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, το Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 670 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών. 

Το 2009 το Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) πραγματοποίησε 108 ευχές. Από αυτά, μεγάλο ποσοστό των ευχών αφορούν ταξίδια στη Eurodisney. Επίσης, πολλά παιδιά ζητούν να γνωρίσουν κάποιο διάσημο πρόσωπο ή ζητούν να αποκτήσουν κάποιο ξεχωριστό δώρο, π.χ. έναν υπολογιστή ή μια ονειρεμένη κρεβατοκάμαρα. Άλλα παιδιά εύχονται να γίνουν πυροσβέστες, αστυνομικοί ή φωτομοντέλα για μια μέρα. Η οικογένεια επιλέγει εάν θα δώσει ή όχι δημοσιότητα στην ευχή του παιδιού. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται από το Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος), έχουν πάντα την έγκριση για πλήρη δημοσιότητα από την οικογένεια. 


Ευχές που πραγματοποιήθηκαν:


Θέλω να πάω ....... 39 
Ταξίδια : 5 (Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Ιταλία, Χωριό Αϊ Βασίλη, Θεσσαλονίκη)
Eurodisney : 28
Βόλτα με ελικόπτερο : 1
Βόλτα με Ferrari : 1
Να κολυμπήσω με δελφίνια : 1
Λούνα πάρκ : 1
Να πάω στο δάσος να παίξω με το Φελαντάκι : 1 • Θέλω να Γνωρίσω ....... 12
Celebrity - Sports : 7 (Real-Manchester-Barcelona -Παναθηναϊκός-Valentino Rossi)
Celebrity - TV, Music, Movie: 5

Θέλω να έχω .......... 49
Computers : 18
Electronics : 8 (TV, home cinema, play station κλπ)
Μουσικά Όργανα : 3 (πιάνο-κιθάρα-συνθεσάιζερ)
Παιχνίδια : 2
Ζωάκια : 2 (παπαγάλο-σκυλάκι)
Πισίνα : 1
Τους παππούδες στην Ελλάδα από Πακιστάν : 1
Ψώνια : 5
Δωμάτια : 6
Kart : 1
Κρεββάτι Ferrari : 1
Πάρτυ με τον Οικονομόπουλο : 1

Θέλω να Γίνω ...... 8 
Σεφ : 1
Πιλότος : 2
Ηθοποιός : 1 (ευτυχισμένοι μαζί)
Πυροσβέστης : 1
Αναβάτης : 1 (μαθήματα ιππασίας)
Η φωνή μίας ηρωίδας κινουμένων σχεδίων: 1
Rapper : 1
 

πηγή: http://www.makeawish.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου