Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μαγικά Χριστούγεννα στην Ονειρούπολη της Δράμας

Ο ενθουσιασμός των πρώτων επισκεπτών της Ονειρούπολης στη Δράμα ήταν τόσο μεγάλος που σύντομα το πάρκο της Ονειρούπολης έγινε το πιο αγαπητό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας!
Η ονειρούπολη αποτελεί το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας εθελοντών, φορέων και συλλόγων της περιοχής που κατάφεραν να μεταμορφώσουν το Δημοτικό Κήπο και την πλατεία Ελευθερίας της Δράμας σε ένα χώρο γεμάτο χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.
Στο χώρο της Ονειρούπολης θα περπατήσετε στο χωριό του Άγιου Βασίλη, θα δείτε το εργαστήρι του, θα μπείτε στο παραμυθόσπιτο και θα ακούσετε παραμύθια!
Ακόμη, θα στείλετε γράμμα στον Άγιο Βασίλη από το Ταχυδρομείο της Ονειρούπολης, θα ετοιμάσετε πεντανόστιμα γλυκίσματα και θα μεταμορθωθείτε σε ξωτικά! Και μην ξεχάσετε να βγείτε πολύχρωμες φωτογραφίες καθώς θα κάνετε τον περίπατό σας στη Χριστουγεννιάτικη Νανοπολιτεία!
Όλα αυτά (και πολλά παραπάνω) είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Επιπλέον, στην Ονειρούπολη θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις και δράσεις που υπόσχονται να χαρίσουν σε παιδιά και μεγάλους μια πραγματική παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Φέτος, οι Ονειρούπολη θα λειτουργήσει από τις 3 Δεκεμβρίου 2010 και θα κλείσει τις πύλες της στις 7 Ιανουαρίου 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες και για μια μικρή "βόλτα" στην Ονειρούπολη μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της:
www.oneiroupolh.gr/


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου